Kommende Hendelser

Laster Hendelser

← Tilbake til Hendelser

Japan Photo

Japan Photo driver innen fotografi og salg av fotoutstyr, via internett og butikkutsalg. Selskapet har siden starten vært kjent for høy kvalitet, stort utvalg og lave priser – både på fremkalling, CEWE FOTOBØKER, fotolerret, digitalkamera, objektiver og annet fotoutstyr. Nye spennende tilbud lanseres hver måned og selskapet fører et stort utvalg av tilbehør som for eksempel minnekort, vesker, album, albumtilbehør, film, rammer og mye mer.

Japan Photo har i dag 22 butikker og 9 nettbutikker i Norge, samt 6 butikker og 3 nettbutikker i Sverige. Kjedens hovedkontor er på Bjørndal i Oslo. Japan Photo eies av CeWe Color, som er Europas største fotolaboratoriekjede med laboratorier og virksomhet i 14 forskjellige land.

Japan Photo satser stort på netthandel
Nettbutikken på japanphoto.no er en trygg og sikker side for fremkalling av bilder samt kjøp av digitalkamera og tilbehør. På nettsidene finner du ikke bare produkter, men også informasjon som kan hjelpe deg til å bli en bedre fotograf (fotoskolen og fotokurs). Japan Photo vil dessuten hjelpe deg med å få mer ut av bildene dine, bl.a. ved hjelp av gratis fotoprogramvare.

Japan Photo er en av VilMers sentrale aktivitetspartnere. Japan Photo holder kurs og opplegg innenfor ulike emner relatert til fotografi og fotoutstyr, blant annet kurs i CEWE FOTOBOK.

  • Ingen resultater funnet.