Guide for bidragsytere


Det er veldig givende å spille for de som ikke har mulighet til å komme seg ut på konsert
Johannes, Brumunddal Messingensemble

Bidragsyter på VilMer


Hvis du er bidragsyter eller tilbyder gjennom VilMer opprettes en eller flere aktivitetsprofiler som ligger tilgjengelig på vilmer.no. Du finner eksempler på aktivitetsprofiler her. Ansatte på hjem og institusjoner i ditt område kan sende deg henvendelser. Eksempel på institusjoner som bruker VilMer er sykehjem, omsorgssentre, demensenheter, aktivitetssentre, bofellesskap, psykiatriske sentre og andre lignende institusjoner. Antall henvendelser vil variere ut fra institusjonens og avdelingenes behov. I noen kommuner kan du også velge å være bidragsyter overfor lag og foreninger.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre løsninger for deg som bidragsyter. Hvis du / dere mottar for få eller for mange henvendelser, ta kontakt med oss, så forsøker vi å hjelpe til!

Bli inspirert til hva du/dere kan bidra med!


coverphoto

Hvordan bruker jeg VilMer?


Bidra alene, med din vennegjeng, klasse, forening eller bedrift. Vi oppretter aktivitetsprofil for deg/dere

1. Kontakt oss i VilMer
     E-post: kontakt@vilmer.no
     Facebook: VilMer Norge
     Eller fyll ut skjema
2. Vi sender deg et forslag til aktivitetsprofil som kan publiseres på vilmer.no. Du står fritt til å foreslå endringer i tekst og bilder
3. Når du har godkjent innholdet, publiserer vi profilen for deg
4. Når du får en henvendelse via vilmer.no, får du varsel på SMS og e-post med en link inn til meldingen. Det er flott hvis du svarer så fort du har mulighet, så den som bestiller vet at du har sett meldingen. Du kan alltid velge å avslå henvendelsen, eller du kan foreslå et tidspunkt som passer for deg nå eller lenger frem i tid. Du finner tilbake til alle meldingene dine i innboksen din.


Vi jobber med å gjøre det enklere for deg / dere å opprette aktivitetsprofiler hos oss, og vi oppdaterer deg om viktige forbedringer og nye muligheter.

Vi setter pris på alle bidrag


Vi ønsker å vise deg som bidragsyter at vi setter pris på den jobben du gjør! Vi forsøker å fange opp alle aktiviteter i vår blogg, og deler også noen av innleggene på vår Facebookside. Du vil få en e-post dersom du er nevnt i bloggen.

Vi håper at du kan være med å inspirere flere til å bidra gjennom for eksempel å dele innleggene våre på Facebook eller å snakke om det til venner. Hvis du ønsker kan du / dere noen ganger også bli synliggjort i våre nyhetsbrev. Hvis du ikke ønsker synliggjøring kan du alltid si i fra til oss på kontakt@vilmer.no.

Har vi glemt å skrive om et bidrag? Skriv gjerne til oss på kontakt@vilmer.no!

Vi jobber med å få på plass flere samlinger sammen med kommunen for å gi litt ekstra honnør til dere som bidrar. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har forslag eller innspill til hvordan vi kan ta bedre vare på deg som bidragsyter, eller hvordan vi kan nå ut til enda flere som kan bidra.

Fordeler ved å bruke VilMer


VilMer jobber kontinuerlig med å forbedre og tilpasse vilmer.no til deres behov. Vi ønsker å gi dere som bidragsytere, og alle ansatte på hjem og institusjoner, den aller beste løsningen.

Vi oppfordrer dere til å bruke meldingssystemet for å gjøre avtaler og holde dialog med alle som sender dere henvendelser fra hjem, institusjoner eller foreninger.

Hva får du?

  • Gleden av å bidra for andre og å oppleve gode øyeblikk sammen med noen som trenger det og som oftest setter veldig pris på det
  • Anerkjennelse av dine bidrag i form av blogg- og facebookinnlegg, og kanskje i nyhetsbrev
  • Synliggjøring av din(e) aktivitetsprofil(er) på vilmer.no
  • Full fleksibilitet - du bidrar (kun) når det passer ut fra tid, lyst og interesser
  • Skriftlig oversikt over avtaler i innboksen på vilmer.no
  • Oppfølging i form av påminnelser, varsler, invitasjoner, nyhetsbrev og informasjonsskriv
  • Synliggjøring av dine bidrag overfor kommune og lokalsamfunn – vi registrerer aktivitetene i en rapport som sendes til kommunen.

Ofte stilte spørsmål


Bidra med en opplevelse