Espen Arneberg og Kenneth Dystvold holder kurs om ølbrygging på Bakeriet i Brumunddal

Facebook-ikon
Del med venner og familie

Oppdatering: Dette er en eldre artikkel, og deler av innholdet kan være utdatert. Les om VilMer her.

Det var riktig god stemning under onsdagens ølbryggingskurs på Bakeriet i Brumunddal. De over 20 fremmøtte representerte en god miks av personer som aldri hadde brygget eget øl, nybegynnere som hadde begynt å eksperimentere i garasjen og et par riktig rutinerte "bryggekarer" som delte gode erfaringer.

Det skal sies at det var en (meget) klar overvekt av mannfolk, men det la ingen demper på det som etter hvert ble en lang kveld fra råvarer til ferdig brygg. Men med engasjerte kursholdere, masse spørsmål, smaksprøver, og ikke minst Bakeriets deilige suppe, gikk de fire timene mye raskere enn man skulle tro.

Stor takk til Espen Arneberg og Kenneth Dystvold for utmerket innføring i ølbryggingskunsten, takk til Sissel Olsen & Co for suveren servering og takk til alle fremmøtte for trivelig lag og veldig god stemning!

Espen Arneberg og Kenneth Dystvold holder kurs om ølbrygging på Bakeriet i Brumunddal
Espen Arneberg og Kenneth Dystvold holder kurs om ølbrygging på Bakeriet i Brumunddal
Espen Arneberg og Kenneth Dystvold holder kurs om ølbrygging på Bakeriet i Brumunddal
Espen Arneberg og Kenneth Dystvold holder kurs om ølbrygging på Bakeriet i Brumunddal
Espen Arneberg og Kenneth Dystvold holder kurs om ølbrygging på Bakeriet i Brumunddal
Espen Arneberg og Kenneth Dystvold holder kurs om ølbrygging på Bakeriet i Brumunddal