Sosialt og uformelt ølbryggings­kurs

Arrangør: Espen Arneberg
Kategori: Mat og Drikke | Annen hobby og opplevelse
Sted: Brumunddal
Tid: Etter nærmere avtale
 Kurs og aktiviteter som jeg holder eller kan bidra med
Jeg kan legge opp en uformell og sosial innføring i ølbryggingskunsten både for dere som aldri har brygget øl og for dere som har ølbrygging som hobby. Jeg gjennomgår typisk prosessen fra råvarer til ferdig brygg. Noen ganger «tjuvstarter» jeg slik at alle kan bli med på tapping av ferdig gjæret øl. Det er trivelig med smaksprøver underveis😊

Ta kontakt med Espen

 Om Ølbryggerne Espen Arneberg
Espen Arneberg er en ivrig hobby-ølbrygger fra Brumunddal. Hjemme i garasjen hos Espen brygges det mye godt øl. Han har holdt flere improviserte kurs for venner og kjente. Espen har også holdt kurs for større forsamlinger som har fått veldig gode tilbakemeldinger.
 Merknader
Ta gjerne med noen tomme, rengjorte ølflasker. Kanskje blir det anledning til å ta med noen smaksprøver hjem.
 Sted, område
Brumunddal
 Lokaler
Jeg kan være nokså fleksibel med tanke på lokaler. Men det er viktig med godt avtrekk og gode vifter. Kantiner og lignende steder fungerer typisk godt.
 Tilgjengelighet
Jeg er i full jobb og har ølbrygging kun som hobby. Dette gir noen begrensninger med tanke på hvor mange kurs jeg kan holde. Men ta gjerne kontakt.
 Gruppestørrelse
Dette kan avtales nærmere, men som utgangspunkt tenker jeg minimum 10 personer og maksimum 40 personer.
 Gjestekrav
Kurset varer typisk i 3 – 4 timer.
 Pris
Jeg er ikke ute etter å tjene penger. Men det påløper noen kostnader knyttet til bl.a. forberedelse, råvarer og kjøring. Noe avhengig av gruppestørrelse vil prisen være fra 50 kr til 200 kr per person.
Arrow
Arrow
PlayPause
Slider

Ta kontakt med Espen