Pus på besøk

Arrangør: Annes kattepensjonat
Kategori: Aktiviteter med dyr
Sted: Brumunddal, Nes og Helgøya
Tid: Etter nærmere avtale
Anneskat5
 Hva vi kan gjøre på sykehjem, alderssentre og tilsvarende steder
Jeg kan en gang i blant ta med meg en til to katter og besøke dere enten i stuen på avdelingen eller komme inn på de ulike rommene. Kattene er glad i mennesker og å bli kjælt med. Jeg ønsker at beboerne skal få ha kontakt med katter, så dette synes jeg er trivelig.

Grunnet stor pågang og mange oppdrag tar jeg dessverre ikke imot henvendelser på en stund

 Om Annes kattepensjonat
Annes kattepensjonat er et trivelig pensjonat med plass til åtte katter. Hun tilbyr romslige bur og to felles rom hvor kattene kan klatre i hyller og klatrestativ, og både sofa og soveplasser når pus vil strekke seg eller ta en lur.
 Sted, område
Brumunddal, Nes og Helgøya
 Lokaler
Jeg kommer til den aktuelle institusjonen. Jeg kan reise til Tømmerli, Brumunddal bo eller Nes Bo.
 Tilgjengelighet
Ta kontakt, så finner vi et tidspunkt som passer.
 Gjestekrav
Passer for mennesker som ønsker hyggelig besøk av katt.
 Pris
Dette gjør jeg frivillig.
Arrow
Arrow
PlayPause
Slider

Grunnet stor pågang og mange oppdrag tar jeg dessverre ikke imot henvendelser på en stund