Marsvinbesøk på Helgøya

Demensenheten på Helgøya syns alltid det er fint med nye opplevelser. På onsdag hadde de sitt første marsvinbesøk, da Torunn kom innom med sine sosiale og rolige marsvin. «Beboerne gledet seg til besøket, og det ble en veldig trivelig stund», kunne en av de ansatte fortelle. Fantastisk av Torunn å bidra med disse gledelige øyeblikkene!

0 Kommentarer/av

Silje og Ole-Ivar sprer glede

Silje Buskum er for tiden hjemme med sin yngste sønn, Ole-Ivar, og de syns det er hyggelig å kunne reise på besøk på sykehjemmene en gang i blant. Tirsdag var de på sitt første besøk på Tømmerli – til stor glede for både dem og beboere.
«Det var et veldig koselig besøk og vi kommer gjerne tilbake en annen gang», var tilbakemeldingen fra Silje.

0 Kommentarer/av

Hempa barnehage gikk tur til Brumunddal bo

De eldste barna i Hempa barnehage sang og sprudlet sammen med beboerne etter at dagens gåtur endte i 3. etasje på Brumunddal bo. Etterpå ble det lunsj i solveggen hvor barna slo av en prat med alle som gikk forbi.

Du kan finne og avtale besøk med mange barnehager i Ringsaker herfra

0 Kommentarer/av

Hyggelig lesestund for to

Randi Berit bidrar med lesestund i grupper eller for enkeltpersoner. Tirsdag besøkte hun en litteraturinteressert dame på Ringsaker bo. Hun har lest mye selv tidligere, og setter stor pris på besøket av Randi Berit.

Randi Berit
Bildet er fra et av hennes tidligere besøk på Ringsaker bo
0 Kommentarer/av

Musikalsk innslag i hverdagen

Johannes Høisveen har vært rundt på flere av sykehjemmene i det siste – både alene og sammen med Lionskara. På tirsdag var han i 3. etasje på Brumunddal bo, og med hans gode humør og munter musikk ble det en veldig hyggelig stund på stua. Både ansatte og beboere gledet seg over besøket av denne trivelige karen!

0 Kommentarer/av

Napoleons­kake på en mandag!

Baker Kristiansen i Brumunddal syns det er hyggelig å kunne bidra med god bakst på de ulike hjemmene i Brumunddal, og på mandag tok de en tur til 4. etasje på Brumunddal bo. Robert Larsen hadde med seg bl.a. napoleonskaker til beboerne, og de syns det var stor stas å få deilig bakst på en mandag!

Bildet er fra et av Baker Kristiansens tidligere besøk
0 Kommentarer/av

Leo 7 år med sangbesøk

Leo er en av de yngste gledessprederne på vilmer.no, og på søndag var han på besøk på demensenheten på Brumunddal bo. Å få besøk av barn som underholder med sang er noe beboerne har stor glede av, og alle koste seg med denne hyggelige sangstunden. Vi syns det er flott gjort av Leo å bidra med dette!

Leo2_Fotor
Bildet er fra Leos tidligere besøk
0 Kommentarer/av

Forelsket i pus

Thea Stenbakken Gustavsen og katten Alfred var på besøk i 3. etasje på Brumunddal bo i helgen. Beboerne på avdelingen er veldig glade i dyr, og de har stor glede av at Alfred kommer innom. Han er en rolig, sosial og nysgjerrig katt, og går gjerne en tur rundt på rommene. Denne gangen ble han liggende lenge i sengen til en av beboerne for kos og avslapping. «Han har kapret hjertet mitt!» kunne damen fortelle etter besøket av denne sjarmerende pusen.

Har du et dyr som kan glede beboere? Ta kontakt med oss på kontakt@vilmer.no eller les mer om å bli bidragsyter på VilMer her.

0 Kommentarer/av

Ylvas debut som besøksmarsvin

Beboere og ansatte i 3. etasje på Brumunddal bo har blitt glade i marsvinene som Torunn har med seg på besøk til dem. På onsdag var hun hos dem igjen, og denne gangen hadde hun med seg et av sine yngste marsvin. Marsvinet Ylva, som er 3 måneder, fikk være besøksmarsvin for første gang. Hun var rolig og kosete og til stor glede for beboerne.

Marsvinet Ylva på første besøk på Brumunddal bo

0 Kommentarer/av

Mjøsgløtt med sangstund på Ringsaker bo

Sanggruppa Mjøsgløtt har bidratt med sangglede på flere hjem og institusjoner i Ringsaker, og på onsdag besøkte de langtidsavdelingen på Ringsaker bo i Moelv. Det ble en hyggelig stund med allsang og trivsel for beboerne som satte pris på besøket! Hyggelig gjort av Mjøsgløtt!

0 Kommentarer/av