Servering av deilige jordbær

Ringebu Ungdomsråd serverte deilige jordbær fra Kaurstad med vaniljesaus og fløtekrem da de i dag besøkte beboerne på Ringebu Eldresenter for å slå av en prat. Flott initiativ av ungdommen!

Ønsker du også å bidra med noe hyggelig for hjem og institusjoner i din kommune? Ta kontakt med oss på kontakt@vilmer.no eller les mer om å være bidragsyter gjennom VilMer her.

 

0 Kommentarer/av

Kakefest på Jotunhaugen

Det ble fest i storsalen for beboerne på Jotunhaugen på onsdag da AMFI Elverum kom med smakfull marsipankake. Alle koste seg med musikk, kaffe og forfriskninger til kaken☺️

Ønsker du å bidra med noe hyggelig for hjem og institusjoner i Ringsaker eller Elverum? Ta kontakt med oss på kontakt@vilmer.no eller les mer om å være bidragsyter gjennom VilMer her.

 

0 Kommentarer/av

Elsykkeltur i strålende solskinn

To strålende fornøyde damer fra 4. etg på Brumunddal bo- og aktivitetssenter fikk være med Elisabeth Riise på elsykkeltur i strålende solskinn i går. De syklet om Brumunddal kirke, Sveum og langs elva. De traff til og med kjentfolk på turen, og var skjønt enige om at de ville være med på sykkeltur igjen. Flott av Elisabeth å bidra med dette!

0 Kommentarer/av

Tur til skytebanen

To beboere fra Ringebu Eldresenter fikk kjenne lukta av kaffe og kruttrøyk da de på tirsdag fikk være med Christer Bårdsløkken og co i Ringebu-Fåvang Jeger & Fiskerforening på tur til skytebanen! Artig tur for «kara»! Kan din forening bidra med en opplevelse for beboere på hjem og institusjoner i Mjøsområdet? Kontakt oss gjerne på kontakt@vilmer.no eller les mer om det å være bidragsyter gjennom VilMer her

0 Kommentarer/av

Hyggelig stund med kringle og Prøysen-stubber

Aud Kari er stadig på besøk på ulike institusjoner i Ringsaker, og har alltid med seg nybakt kringle. I går var det en gjeng i 4. etasje på Brumunddal bo som fikk gleden av å høre Aud Kari lese Prøysen-stubber mens de spiste kringle. En hyggelig stund for alle!

Bildet er fra en av Aud Karis tidligere lesestunder
0 Kommentarer/av

Fin rundtur i Brumunddal på elsykkel

Et ektepar fra Tømmerli fikk være med Jonny på sykkeltur i finværet i går. De syklet opp Furnesvegen til Bergshøgda for å kikke på E6-utbyggingen, og var ut i over en time. Flott gjort av Jonny å bidra med dette!

0 Kommentarer/av

Trivelig underholdning med gitar og trekkspill

Allsang, dans og god stemning på Ringebu Eldresenter fredag formiddag da Bjørg Nygård og Magne Bekkemellem underholdt med gitar og trekkspill.
Kan du/dere bidra på vilmer.no med noe hyggelig i hjem eller på institusjoner? Ta gjerne kontakt på kontakt@vilmer.no eller les mer om det å være bidragsyter gjennom VilMer her.

0 Kommentarer/av

Suverent gjennomført seniorferie av Ringsaker Røde Kors

Vi vil gratulere Ringsaker Røde Kors med suverent gjennomført seniorferie for ca. 30 heldige deltagere. Et av de mange høydepunktene var onsdagens rundtur i flotte kjøretøy med Dag Ljungqvist med flere i Hamar American Car & Bike Club. Her på vilmer.no kan dere utforske og avtale Amcar og mange andre flotte opplevelser til din institusjon eller forening.

0 Kommentarer/av

Fikk oppleve pingviner på Linåkertunet

Flere reiste til London og noen benyttet anledningen til å oppleve pingviner på nært hold når brukere og ansatte på dagsenteret på Linåkertunet i dag testet ut VR-briller. En annerledes og artig formiddag 😊 Utforsk gjerne opplevelser for institusjoner om du vil bestille en VR-opplevelse fra Making View og VilMer til din avdeling.

0 Kommentarer/av

God stemning på Brumunddal bo

«De var kjempefornøyde!» Dette var tilbakemeldingen fra Tyrolergruppa etter deres besøk i 4. etasje ved Brumunddal bo- og aktivitetssenter. Tyrolergruppa har bidratt ved flere anledninger, og de liver bestandig opp med sine flotte klesdrakter og glade toner.

Bildet er fra en av Tyrolergruppas tidligere opptredener
0 Kommentarer/av