Nystekt pizza på Brumunddal bo

Lukta av nystekt pizza spredte seg i 3. etasje på Brumunddal bo når Pizzabakeren i dag kom innom med gratis pizza til hele avdelingen! «Dette var godt!» – beboerne gledet seg over «restaurantpizza» til lunsj🙂

Les mer om det å være bidragsyter gjennom VilMer her og ta gjerne kontakt på kontakt@vilmer.no om din bedrift også vil bidra med noe positivt på hjem og institusjoner.

0 Kommentarer/av

Engasjert fugleprat på Tømmerli

Aktiviteten på Tømmerli har hatt et prosjekt denne våren med fugler som tema, og de ble veldig glad da Trond Vidar Vedum sa ja til å komme på besøk i dag. Aktivitør Eli Antonsen kunne gi tilbakemelding om at det ble en veldig bra dag! Brukerne var interesserte og aktive, og Trond Vidar var engasjert og levende i sine beretninger. Eli kunne også fortelle at en av damene på Aktiviteten er veldig betatt av ugler, og hun hadde en ekstra hyggelig stund med Trond Vidar. De har laget fuglehus som ble godkjent av Trond Vidar, og han kunne fortelle hvilke fugler som passet til å bo i huset.

0 Kommentarer/av

Katten Alfred på Brumunddal bo

Thea Stenbakken Gustavsen og katten Alfred begynner å bli godt kjent i 3. etasje på Brumunddal bo, og beboerne viser stor glede over å få besøk av denne hyggelige duoen. Alfred er en sosial og rolig pus som nyter all kos og oppmerksomhet han kan få til stor begeistring for beboerne.

Bildet er fra et av Thea og Alfreds tidligere besøk.
0 Kommentarer/av

Nydelig sang med Himmelblå

I forrige uke gjestet koret Himmelblå stua på demensavdelingen på Brumunddal bo. De som bor der er veldig glad i musikk, og de satte stor pris på at Lisabeth Kvalevaag-Holm og resten av gjengen ville komme på besøk med flott sang og musikk!

0 Kommentarer/av

Inspirerende lesing i Aftenposten lørdag

Vi heier på gode opplevelser og morsomme aktiviteter for beboere på institusjoner. Her kan du lese en interessant Aftenposten-artikkel om et flott initiativ fra en ansatt som tok en av beboerne med på motorsykkeltur!

Det er galskap å ta en 85-åring med på motorsykkeltur. Akkurat den galskapen geriatrien trenger mer av.

 

Les hele artikkelen her

0 Kommentarer/av

«Live» nyhetssending på Ringsaker bo

«Live» nyhetssending på Ringsaker bo! Publikum lyttet engasjert når Gaute Freng presenterte aktuelle nyheter og fortalte om endringene Ringsaker Blad har vært gjennom de siste årene.

Les mer om det å være bidragsyter gjennom VilMer her og ta gjerne kontakt på kontakt@vilmer.no om din bedrift også vil bidra med noe positivt på hjem og institusjoner.

0 Kommentarer/av

Gledelig dans på Helgøya

Danseglede og god stemning hos forsterket enhet for demente på Helgøya da en gjeng fra Ringsaker Danseklubb igjen ba opp til flott og trivelig dans.

Les mer om det å være bidragsyter gjennom VilMer her og ta gjerne kontakt på kontakt@vilmer.no om din forening også vil bidra med noe positivt på hjem og institusjoner.

0 Kommentarer/av

Velykket temakveld med Espen Arneberg

Ølbrygging er en stor del av husflidsarven i Norge, og Nordre Ringsaker Husflidlag hadde ønske om å arrangere temakveld med ølbrygging. Espen har drevet mye med ølbrygging og er svært interessert i temaet, så i forrige uke var han på besøk på Møllerstua i Moelv. Anne Vea i Husflidlaget kunne fortelle at det ble en utrolig lærerik og hyggelig aften, og at Espen kanskje kommer tilbake med nytt kurs til høsten. Vi syns det er fint å se at foreninger finner relevante innslag på siden vår, og det er flott at Espen stiller opp med dette!

Bildet er fra Espens tidligere ølbryggingskurs på Bakeriet i Brumunddal
0 Kommentarer/av

Helge bidrar med turer i frisk luft!

Helge Helgesen er en ivrig sykler på fritiden, og i løpet av den siste uken har han syklet flere ganger med elsykkelen på Tømmerli. Passasjerene setter stor pris på en tur ut i det fine vårværet, og det blir gode samtaler og mimring under turene. Kafébesøk har det også blitt tid til – flott gjort av Helge å bidra med dette!

0 Kommentarer/av

Fin sykkeltur i vårværet

Gina Lund fra Brumunddal sykkelklubb hadde i går sin første elsykkeltur med en svært fornøyd passasjer fra Tømmerli som koste seg i vårværet. Flott av Gina og flott at sykkelklubben har profil på vilmer.no. Kan du også bidra med en sykkeltur en gang i blant for en beboer på institusjon i Ringsaker eller i Elverum?
Les mer om det å være bidragsyter gjennom VilMer her og ta gjerne kontakt på kontakt@vilmer.no om du også vil bidra med noe positivt på hjem og institusjoner.

0 Kommentarer/av