Barnekoret Triola øver på Brumunddal bo

Barnekoret Triola, ledet av Heidi Sveås, la i dag øvelsen sin på demensavdelingen på Brumunddal bo! Flere av sangene var gjenkjennbare for beboerne og de kunne tekst og bevegelser. Det var tydelig at de satte stor pris på besøket og avdelingens pusekatt kom også innom til glede for små og store. Se flere gode aktiviteter som kan bestilles til hjem og institusjoner her: https://vilmer.no/for-institusjoner/

0 Kommentarer/av

Radarparet Thea og Alfred

Med sin myke pels og sitt sjarmerende vesen spredde pusen Alfred mye glede blant beboerne i 2. etasje på Brumunddal bo. Flott gjort av radarparet Alfred og Thea!

Utforsk vilmer.no og bli gjerne inspirert til å bidra eller bestille gode opplevelser til hjem, institusjoner, lag eller foreninger i Ringsaker.

Har du spørsmål eller ønsker du å bidra med noe? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat her.

0 Kommentarer/av

Nyttig informasjon om brannsikkerhet

Her ser dere Kjell Knutsen i Ringsaker brannvesen på besøk hos Brumunddal Sanitetsforeningen på onsdag! Brannvesenet reiser gjerne rundt og informerer om brannsikkerhet i hjemmet, og gir tips og veiledning om ulike slukkeredskaper.

Ønsker du et fint innslag til ditt medlemsmøte – fra Brannvesenet eller andre – ta en kikk her: https://vilmer.no/for-lag-og-foreninger/

0 Kommentarer/av

Mini-konsert med Bjørkebo barnehage på demensavdelingen

De eldste barna i Bjørkebo barnehage tar gjerne en gåtur fra barnehagen og til Brumunddal bo for å synge litt for beboerne. Torsdag formiddag tok de turen til demensavdelingen hvor de holdt en liten minikonsert for beboerne. Beboerne syns det er spesielt moro å høre sanger som «Hompetitten» og «Soltrall», og de setter stor pris på barnas tilstedeværelse. Herlig gjort av barnehagen!

0 Kommentarer/av

Hyggelig seanse med nyhetsprat på Brumunddal bo

Jørn Buraas bidrar gjerne med gode samtaler om aktuelle temaer i grupper og mandag var han på besøk i 2. etasje på Brumunddal bo. Her satt han sammen med en liten gjeng av beboerne og de snakket om nyheter og lokale hendelser. Det var en engasjert gjeng som satte stor pris på Jørns besøk. En flott måte å bidra på!

0 Kommentarer/av

Tur til Hamar flyplass

Med engasjerte ansatte og en frivillig sjåfør er det mye som er mulig:-) Stein Henning på Tømmerli er pensjonert flyver og hadde veldig lyst til å besøke «gamlegutta» på Hamar flyplass. Arnfinn Houmb sa sporty ja til å stille som sjåfør, og tidligere kollegaer fra Hedmark Flyklubb sørget for en riktig trivelig mimrestund på klubbhuset. Flott gjort!

Ta gjerne en titt på denne siden – kanskje du blir inspirert til å legge ut en profil?

0 Kommentarer/av

Aud Kari med hyggelig lesestund på demensavdelingen på Brumunddal bo

Noen viser stor glede ved å kunne bidra med noe de liker, og Aud Kari er en slik person. Hun liker godt å lese eventyr og syns det er moro å få besøke de ulike avdelingene for å lese eventyr for beboerne. Tirsdag var hun på demensavdelingen på Brumunddal bo og både hun og beboerne koste seg med lesestund. Aud Kari har også med seg sin gode hjemmebakte kringe når hun kommer på besøk, noe beboerne satte stor pris på.
Fantastisk av Aud Kari å bidra på denne måten!

1 Comment/av

Fargerik opptreden på Tømmerli

I går var magedansgruppa Salomes døtre, kjent fra Norske Talenter, på besøk på sykehjem i Br.dal for andre gang på en uke. De fargerike damene fylte kantina på Tømmerli med rytmiske bevegelser, danseglede og topp humør. Flere av beboerne sa det var en veldig annerledes og positiv opplevelse! Her på vilmer.no finner dere profilen til Salomes Døtre, og et stort mangfold av gode opplevelser for institusjoner og foreninger i Ringsaker.

0 Kommentarer/av

Et logrende besøk på Ringsaker bo

Dette er Mana, en frivillig gledesspreder som elsker kos! Sammen med eier Lise Bulling Bratberg tok hun en hyggelig runde på Ringsaker bo på mandag. Beboerne gledet seg over dette logrende besøket, og Mana syns det var stas at så mange ville kose med henne. Flott gjort av Mana og Lise!

Finn flere gode Ringsaker-opplevelser her

0 Kommentarer/av

Thea og katten Alfred på Ringsaker bo

Thea Stenbakken Gustavsen og katten Alfred bor i Brumunddal, men de tar gjerne turen til Moelv for å bidra med et gledelig kattebesøk på sykehjemmet. Lørdag ble de møtt av Hege Berntsen på Ringsaker bo og de tilbrakte deler av formiddagen på både langtidsavdelingen og korttidsavdelingen der. Alfred oppførte seg eksemplarisk og beboerne syns det var stas å få besøk av en slik flott katt. Med sin myke pels og sosiale vesen bidro han med mye glede for beboerne denne lørdagen.

0 Kommentarer/av