Hyggelig lesestund på Ringsaker bo

Randi Berit leste Prøysen med stor innlevelse på langtidsavdelingen på Ringsaker bo onsdag. Høytlesning er noe beboerne setter stor pris på, kanskje noe du også kan bidra med? Ta en titt på leseprofiler på vilmer.no og kontakt oss gjerne på kontakt@vilmer.no

one

0 Kommentarer/av

Trekkspillmusikk skaper liv

Trekkspillmusikk skaper liv og stemning på stua! På demensavdelingen på Brumunddal bo var det mange som trampet takta og sang med når Geir-Harry Haugland og Eva T. Haugland spilte opp til dans i går! Flott gjort av duoen som i det siste har gledet beboere på flere hjem i Ringsaker. Dere finner profilen til Hauglands og mange andre fine opplevelser her på vilmer.no.

0 Kommentarer/av

Populært med marsvinbesøk

Små, sjarmerende marsvin sprer virkelig mye glede og kos på hjem i Brumunddal, Nes og Moelv. Her er tre bilder fra Torunn Mjeldes 16. besøk siden august, denne gangen i 2. etasje på Brumunddal bo. Kjempepopulært blant beboere og imponerende av Torunn! Har du et dyr du kan ta med på besøk? Send oss gjerne en mail på kontakt@vilmer.no

0 Kommentarer/av

Maleverksted på Ringsaker bo

Nytt sosialt, kreativt og inspirerende kalkmalingsverksted når Maren Solbakken og Tove Olstad i dag besøkte Ringsaker bo. Enkle teknikker for å skape flott kunst ga både mestringsfølelse og blide fjes på langtidsavdelingen. Flott gjort også av Hege Berntsen som egentlig hadde fri, men som likevel stilte på jobb for å servere saft og julekaker i tillegg til å sørge for at alle hadde det bra.

0 Kommentarer/av

Barnehagebesøk til glede for mange

Bjørkebo barnehage har besøkt Brumunddal bo flere ganger det siste halvåret. På torsdag var de innom med sitt smittende humør igjen, denne gangen på demensavdelingen og i 4. etasje. Barna bidrar med sang og positiv tilstedeværelse for beboere og ansatte. Flott gjort av barn og voksne i Bjørkebo barnehage!

0 Kommentarer/av

Aud Kari med sitt tiende lesebesøk!

Lesestund med fersk kringle er veldig populært, og i går gjennomførte Aud Kari sitt tiende lesebesøk siden hun registrerte seg på VilMer i september. Denne gangen var hun i 4. etasje på Brumunddal bo hvor hun leste et eventyr og fire Prøysenstubber. Med seg hadde hun nok en gang rykende fersk kringle, noe beboerne satte stor pris på!

Bildet er fra et av hennes tidligere besøk 

0 Kommentarer/av

Marita og Aria med sitt tredje besøk

Marita Norstrøm og hunden hennes Aria har blitt populære på Ringsaker bo, og på søndag gjennomførte de sitt tredje besøk. De tok seg tid til å besøke langtidsavdelingen i begge etasjene, og beboerne syns det var stas å få gi bort kos og godbiter. Flott at Marita og Aria bidrar med disse besøkene som er til stor glede for beboerne!

0 Kommentarer/av

Hyggelig sak om VilMer i Ringsaker Blad!

Riktig godt nytt år til alle bidragsytere på vilmer.no og alle vi samarbeider med i kommunen, på hjem og institusjoner, i lag og foreninger, i bedrifter – og alle andre! Det er deres flotte vilje til å bidra og legge til rette for positive opplevelser som gjør at Ringsaker Blad skrev en hyggelig artikkel om VilMer lørdag 5. januar. Vi gleder oss til å gjøre en enda større forskjell sammen med dere i 2019!

0 Kommentarer/av

Bidra i 2019 du også!

Mange bekker små blir en stor å. Kan du bidra en gang i 2019 med variasjon i hverdagen for en eller flere personer? Lese avis eller bok? Spille kort? Gå tur? Prate? Bake kringle? Hva vil du? Utforsk vilmer.no og send gjerne melding på 92861058 eller kontakt@vilmer.no så hjelper vi deg å bidra slik det passer deg.

0 Kommentarer/av

Flere flotte VR-opplevelser på hjem og institusjoner

Ny inspirerende VR-seanse på Nes bo rett før jul! Flere kommenterte høylytt når de kom inn i dyrehagen og fikk oppleve «farlige» dyr på nært hold. Vi gleder oss til 2019 og videre samarbeid med Are Søby Vindfallet og Making View om mulighetene VR gir for beboere på hjem og institusjoner.

0 Kommentarer/av