VilMer-teamet

Vi er et lag med dyktige folk med et stort engasjement for det vi driver med. Vi har kompetanse innen helse og omsorg, produktutvikling, velferdsteknologi og digital skalering.

Øystein Landgraff

oystein@vilmer.no
916 74 021
Daglig leder og gründer

Les mer

Øystein startet VilMer i 2016, og er daglig leder. Før VilMer jobbet han i mange år som strategirådgiver i PA Consulting Group i Norge. Han har også erfaring fra styrearbeid i en rekke selskap. Han har en MBA fra INSEAD, og er sivilingeniør i industriell økonomi ved NTNU.

Øystein Landgraff er opptatt av nærings- og samfunnsutvikling, og han er engasjert på mange fronter fra ski, løping og fotball - med eller uten barn - til DNT, friluftsliv og reiser.

Marthe Dyrud

marthe@vilmer.no
913 30 388
Rådgivning og leder for salg

Les mer

Marthe leder salgsteamet i VilMer, og jobber med salg av VilMers løsninger til kommuner og institusjoner. Hun har over 15 års erfaring fra Atea, der hun bygde opp og ledet Ateas satsning på velferdsteknologi. Marthe har en master i business fra John Moores University og en bachelor i ingeniørfag fra HIOA.

Marthe er en familiekjær person som trives godt i selskap med venner. Hun liker best å holde seg i aktivitet og reiser gjerne til fjellet eller til nye spennende steder i inn- og utland.

Marthe Tverbakk Tjærandsen

marthet@vilmer.no
73 02 22 21
Fagansvarlig

Les mer

Marthe jobber med den faglige utviklingen av VilMers løsninger. Marthe har betydelig kompetanse innen personsentrert omsorg med sin bakgrunn som ergorterapeut og fra arbeid med MinMemoria. Hun holder ofte foredrag om temaet. Hun har bachelor i ergoterapi fra Universitet i Tromsø .

Johanne Viksaas

johanne@vilmer.no
975 16 726
Rådgivning, salg og gründer av MinMemoria

Les mer

Johanne jobber med salg av VilMers løsninger til kommuner og institusjoner. Johanne er gründeren bak verktøyet MinMemoria, som ble en del av VilMer i 2020. Hun har bachelor i innovasjon og prosjektledelse fra Høyskolen i Østfold med spesialisering innen velferdsteknologi.

Nina Jonsonhaugen

nina@vilmer.no
971 65 318
Rådgivning, salg

Les mer

Nina jobber med salg av VilMers løsninger til kommuner og institusjoner. Hun er også involvert i arbeid med produktutvikling med hovedfokus på kundeopplevelse. Nina har en bachelor i medieproduksjon, og hun har bred erfaring fra arbeid med foreningsliv og kultur.

Nina er interessert i hage, interiør og kultur. Hun engasjerer seg i ulike aktiviteter i nærmiljøet, og driver gjerne med fotografering og videoproduksjon som hobby.

Monica Arnesen

monica@vilmer.no
Rådgivning, salg

Les mer

Monica jobber med salg av VilMers løsninger til kommuner og institusjoner, og hun elsker å gjøre andre gode. Hun har en bred og allsidig bakgrunn fra blant annet sykehjem, forretningsutvikling i små oppstartsbedrifter og fra salg og anbud mot offentlig sektor. Monica har en bachelor i økonomi og administrasjon med spesialisering i Supply Chain Management og en master i ledelse.

Ola Them-Enger Anfinset

ola@vilmer.no
970 08 612
CFO

Les mer

Ola startet i VilMer i 2022 som CFO med ansvar for strategi og økonomi & finans. Han har 7 års erfaring som strategikonsulent i PA Consulting Group, der han jobbet med bla. M&A innen helseteknologi. Før VilMer var Ola strategileder i Posten/Bring. Ola har en MSc fra Warwick Business School og en BSc fra University of St Andrews.

Anne Katrine Sveen Topp

anne.katrine@vilmer.no
945 06 100
Leder for kundepleie og drift

Les mer

Anne Katrine har ansvar for kundepleie og drift på tvers av kommuner, og hun samarbeider med både kommuneledelse og helsepersonell for å sikre høy kundetilfredshet. Hun er utdannet innen økonomi og markedsføring fra BI, og har også flere år som leder i detaljhandelen, blant annet XXL og Living.

Anne Katrine er glad i fjell og hytteliv, men tilbringer også store deler av sommerhalvåret i båt på Mjøsa. Hun er glad i musikk og nyter kulturelle gleder sammen med venner.

Margrethe Nordby

margrethe@vilmer.no
Rådgivning, kundepleie og drift

Les mer

Margrethe har ansvar for å følge opp VilMers løsninger i en rekke kommuner. Hun samarbeider med helsepersonell om å sikre aktiv bruk og høy kundetilfredshet. Hun jobber også med utvikling av løsninger for eldre hjemmeboende. Hun har tidligere hatt sentrale roller i Røde Kors på Innlandet, med ansvar for besøkstjenesten og kursing av frivillige. Margrethe har utdanning fra NMH/BI i informasjon og samfunnskontakt.

Margrethe nyter gjerne konserter og kulturtilbud med venner og familie rundt seg. Hun trives godt med ski på beina, på skogstur med hunden og hun tar gjerne en dukkert i Mjøsa selv når isen har lagt seg.

Signe Stræte Bjørnstad

signe@vilmer.no
Rådgivning, kundepleie og drift

Les mer

Signe har ansvar for å følge opp VilMers løsninger i en rekke kommuner. Hun samarbeider med helsepersonell om å sikre aktiv bruk og høy kundetilfredshet. Hun er utdannet sykepleier med en master i folkehelsevitenskap. Signe har 11 års erfaring innen ulike deler av helsevesenet og erfaring som veileder i arbeids- og inkluderingsbransjen.

Ahmet Demirel

ahmet@vilmer.no
958 94 148
CMO og leder for CRM og analytics

Les mer

Ahmet leder markedsføringsteamet i VilMer, og har ansvaret for analytics, CRM og automatisering. Han har 6 års erfaring som Data Scientist, Head of Marketing, Head of Customer Lifecycle Management og Director of Digital, Customer & Analytics i Telenor før han begynte i VilMer. Han er utdannet innen strategisk markedsføring fra BI Norwegian Business School og University of Rochester.

Helene Marie S. Paalsrud

helene@vilmer.no
Digital markedsføring og kommunikasjon

Les mer

Helene Marie jobber med VilMers blogg, nyhetsbrev og kundeinformasjon. Hun jobber også med video- og innholdsproduksjon. Hun har en bachelor i journalistikk, og årsstudium i digital markedsføring.

Helene Marie liker godt å sparre både om kreative ideer og med boksesekken. Matlaging, brett- og TV-spill, en grønnere verden, kunst og sminke er blant interessene.

Linn Gunhild Feyling

linn@vilmer.no
Digital markedsføring og kommunikasjon

Les mer

Linn jobber med blant annet web, kommunikasjon og sosiale medier. Hun er utdannet digital designer og brenner for funksjonelt og brukervennlig design.

Linn er en kreativ sjel som alltid har mange prosjekter på gang samtidig - design, tradisjonell kunst og hagearbeid. Hun er også veldig aktiv, enten på treningssenteret eller i skog og mark.

Caroline Rustadbakken Berntsen

caroline@vilmer.no
Digital markedsføring og kommunikasjon

Les mer

Caroline jobber med research, innholdsproduksjon og kvalitetssikring av VilMers digitale opplevelser. Hun har bachelor i kreativ markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania og årsstudium i medievitenskap fra NTNU.

Caroline bruker mye av fritiden på fotballbana og treningssenteret. Hun brenner for fotografering, og hun synes det er spennende å reise til nye land og å utforske andre kulturer.

Deepak Kumar Swain

deepak@vilmer.no
Data Engineer & Scientist

Les mer

Deepak jobber som Full-Stack Data Scientist i VilMer og er ansvarlig for datastrategi, datamodeller, rapporter og automatisering. Han har 5 års erfaring som Data Analytics-konsultent i Capgemini for Posten Bring før han startet i VilMer, og har en mastergrad i Data Analytics fra National College of Ireland.

Jon Georg Berentsen

jon@vilmer.no
976 99 201
Leder teknologiutvikling

Les mer

Jon Georg leder teknologiutviklingen i VilMer. Han har bakgrunn fra flere store plattformprosjekter i Finn.no og Schibsted. Han er utdannet innen IT- og systemutvikling fra Universitetet i Oslo.

Jon Georg er glad i å lese bøker, liker å tilegne seg ny kunnskap og finner et godt svar på det meste. Han er også aktiv fotballspiller i Old Boys.

Ragnhild Buaas

ragnhild@vilmer.no
918 23 467
Leder for produkt- og prosessutvikling

Les mer

Ragnhild leder produkt- og prosessutviklingsteamet i VilMer. Hun har bakgrunn fra både oppstartsbedrifter og store konsulenthus. Hun er sivilingeniør fra Industriell økonomi ved NTNU i Trondheim.

Ragnhild tilbringer mye tid på håndballhallen som trener for familiens jenter, og hun trives også veldig godt på hytta på fjellet.

Elise Tinnan Gjelseth

elise@vilmer.no
Produktsjef MinMemoria

Les mer

Elise er produktsjef for MinMemoria, og leder utviklingen i tett samarbeid med andre i VilMer, og med kunder og utviklere. Hun har utviklet MinMemoria som produkt og selskap siden 2015. Hun har en bachelor i innovasjon og prosjektledelse med hovedoppgave om bærekraftig konsept- og produktutvikling.

Thea Elise Andersen

thea@vilmer.no
Produktsjef VilMer Opplevelser

Les mer

Thea er product manager for VilMer Opplevelser, og leder utviklingen i tett samarbeid med andre i VilMer, og med kunder og utviklere. I tillegg har hun overordnet ansvar for vilmer.no-plattformen. Thea har en bachelor i anvendt datateknologi og brenner for å lage IT-systemer som kan brukes av alle.

Thea reiser jevnlig for å oppleve og utforske andre kulturer og eksotiske reisemål. Ellers trives hun godt i skog og mark med sin firbeinte venn.

Vegar Samestad Hansen

vegar@vilmer.no
980 51 718
Produktsjef Televindu

Les mer

Vegar er produktsjef for Televindu, og leder utviklingen i tett samarbeid med andre i VilMer, og med kunder og utviklere. Vegar er medgründer i Televindu og Onboardr ApS. Han har svennebrev i fotograffaget og har tidligere jobbet som medieprodusent.

Lone Koldby

lone@vilmer.no
Daglig leder og gründer av Aktivitetsdosetten

Les mer

Lone er daglig leder og produktansvarlig for Aktivitetsdosetten og Aktivoteket. Hun er utdannet fysioterapeut og har utviklet metoden Aktivitetsdosetten. Hun står også bak nettbutikken Aktivoteket som tilbyr verktøy til å støtte systemet og personsentrert omsorg. Lone har 25 års erfaring innen sykehjem og eldreomsorg, og er en ivrig pådriver for å sikre alle en god alderdom.

Ingrid Kjøniksen

ingrid@vilmer.no
Produktutvikler

Les mer

Ingrid jobber med rekruttering og oppfølging av tilbydere til VilMer Opplevelser, i tett samarbeid med våre kunder/kommuner. Hun er utdannet barnehagelærer og reiselivskoordinator.

Ingrid liker å reise både til varmere strøk og på fjellet. På fritiden finner man henne ofte ved kjøkkenbenken eller bak symaskinen, men også med løpeskoa på.

Kristin Sveen

kristin@vilmer.no
Rådgivning, kundepleie og drift

Les mer

Kristin jobber med rekruttering og oppfølging av tilbydere til VilMer Opplevelser, i tett samarbeid med kunder/kommuner. Hun er utdannet hjelpepleier og har over 10 års erfaring fra eventbransjen.

Kristin bruker mye av fritiden sin ute i marka, i hagen eller sammen med familie og venner. Det blir ofte toppturer både sommer og vinter i Jotunheimen og Rondane, i tillegg til løpeturer i nærmiljøet.

Herman Jørstad

herman@vilmer.no
Produktutvikler

Les mer

Herman er produktutvikler for Triggo og jobber med utvikling i tett samarbeid med kundene og brukerne. Herman studerer digital forretningsutvikling ved NTNU i Trondheim, et tverrfaglig studium innenfor økonomi, markedsføring, entreprenørskap og endringsledelse. Han skriver bacheloroppgaven sin våren 2022.

Harald Odde

Styreleder og medgründer

Les mer

Harald Odde er medgründer i VilMer, og er en engasjert og aktiv styreleder som har bred erfaring med etablering av helse- og velferdstilbud i en rekke kommuner. Han har tidligere bygget virksomheter med suksess, blant annet oppfølgingsenheten Frisk. Han står bak Friskstiftelsen, et spesialtilbud innen psykisk helsevern. Harald er utdannet fysioterapeut.

Harald Odde er interessert i samfunnsutvikling, folkehelsespørsmål og sosialt entreprenørskap. Han trives med ski og joggesko på bena, gjerne på Sjusjøen og i Trysil.

Har du lyst til å jobbe med oss?

VilMer er på utkikk etter flinke folk. Ta gjerne kontakt med Øystein Landgraff om du også motiveres av å løse viktige samfunnsutfordringer og å jobbe med fremoverlent innovasjon.

Send e-post til oystein@vilmer.no >