Vi som jobber med VilMer og MinMemoria

Vi som jobber med VilMer og MinMemoria er nokså ulike. Men vi blir alle motivert av å bidra til å løse viktige samfunnsutfordringer. Vi er stolte hver gang vår plattform og våre løsninger bidrar til å skape flere positive opplevelser. Vi blir inspirert og motivert av samtaler og støtte fra dyktige styremedlemmer, samtale- og samarbeidspartnere.

anne.katrine@vilmer.no

Anne Katrine Sveen Topp

Driftsansvar på tvers av kommuner

Les mer

Anne Katrine har et driftsansvar på tvers av kommuner inkludert personalansvar for flere ansatte på Innlandet. Hun har bakgrunn fra detaljhandel og annen konsumentrettet virksomhet. Blant annet har hun vært varehussjef for XXL på Hamar med lederansvar for 50-75 ansatte og varehussjef for Living i Oslo. Sveen Topp er utdannet innen økonomi og markedsføring fra BI Trondheim og BI Gjøvik.

Anne Katrine er glad i fjell og hytteliv, men tilbringer også store deler av sommerhalvåret i båt på Mjøsa. Hun er glad i musikk og nyter kulturelle gleder sammen med venner.

hanne@vilmer.no

Hanne Midtmoen

Lokasjonsansvar Elverum, Løten og Ringebu

Les mer

Hanne jobber tett med kommuner, ansatte på hjem og institusjoner og personer og aktører som bidrar med positiv aktivitet gjennom VilMer. Hun har bakgrunn som vernepleier og har jobbet 13 år i barnevernet og i rus- og psykiatriomsorgen, i tillegg til 10 år i boligbransjen.

Hanne er en reiselysten og sosial person som ser lyst på livet. Du finner henne gjerne på skattejakt på bruktbutikk, med en god bok eller på luftetur med bikkja i skogen.

marthe@vilmer.no

Marthe Dyrud

Leder for salg og dialog med kommuner og kunder

Les mer

Marthe har ansvar for salg og dialog med kommuner om VilMers løsninger for hjemmeboende og institusjoner. I over 15 år har hun vært ansatt i Atea, der hun de siste 5 årene har bygget opp og ledet deres satsning på velferdsteknologi og blant annet vært salgssjef for offentlig sektor. Marthe har en Master i Business fra John Moores University og en Bachelor i ingeniørfag fra HIOA.

Marthe er en familiekjær person som trives godt i selskap med venner. Hun liker best å holde seg i aktivitet og reiser gjerne til fjellet eller til nye spennende steder i inn- og utland.

oystein@vilmer.no

Øystein Landgraff

Daglig leder og gründer

Les mer

Øystein er gründer og daglig leder i VilMer. Før det ledet han strategigruppen til PA Consulting Group i Norge. Øystein har omfattende erfaring som strategirådgiver nasjonalt og europeisk fra en rekke bransjer, og han har mye erfaring fra styrearbeid. Han har en MBA fra INSEAD, og han er sivilingeniør fra Industriell Økonomi på NTNU i Trondheim.

Øystein Landgraff er opptatt av nærings- og samfunnsutvikling, og han er engasjert på mange fronter fra ski, løping og fotball - med eller uten barn - til DNT, friluftsliv og reiser.

Harald Odde

Styreleder og medgründer

Les mer

Harald Odde er medgründer i VilMer, og er en engasjert og aktiv styreleder som har bred erfaring med etablering av helse og velferdstilbud i en rekke kommuner. Han har tidligere bygget virksomheter med suksess, blant annet Oppfølgingsenheten Frisk. Han står bak Friskstiftelsen, et spesialtilbud innen psykisk helsevern. Harald er utdannet fysioterapeut.

Harald Odde er interessert i samfunnsutvikling, folkehelsespørsmål og sosialt entreprenørskap. Han trives med ski og joggesko på bena, gjerne på Sjusjøen og i Trysil.

linn@vilmer.no

Linn Gunhild Feyling

Sosiale medier, nyhetsbrev og grafisk design

Les mer

Linn er utdannet digital designer og brenner for funksjonelt og brukervennlig design. Hun har bred erfaring med grafisk design, webdesign og markedsføring. I VilMer jobber Linn med blant annet web, kommunikasjon og sosiale medier.

Linn er en kreativ sjel som alltid har mange prosjekter på gang samtidig - design, tradisjonell kunst og hagearbeid. Hun er også veldig aktiv, enten på treningssenteret eller i skog og mark.

helene@vilmer.no

Helene Marie S. Paalsrud

Digital markedsføring og innholdsproduksjon

Les mer

Helene Marie har fokus på marked og PR. Mye av tiden går med til video- og innholdsproduksjon, og hun holder i VilMers websider med spesielt fokus på fag- og nyhetssidene. Hun produserer også egne reportasjer, innlegg og videoseanser fra aktivitetene som avtales gjennom VilMer. Helene Marie har journalist- og digital markedsføringsbakgrunn.

Helene Marie liker godt å sparre både om kreative ideer og med boksesekken. Matlaging, brett- og TV-spill, en grønnere verden, kunst og sminke er blant interessene.

margrethe@vilmer.no

Margrethe Nordby

Ansvar for løsninger rettet mot hjemmeboende

Les mer

Margrethe har ansvarsoppgaver for VilMers satsning på løsninger for hjemmeboende. Hun har i over 11 år hatt sentrale roller i Røde Kors på Innlandet. Hun har blant annet hatt ansvar for besøkstjenesten, og holdt en rekke skoleringskurs for frivillige. Margrethe har ledet flere prosjekter som knytter bedrifter til frivilligheten, og har jobbet med mange ulike brukergrupper for å fremme sosial inkludering. Hun har utdanning fra NMH/BI i informasjon og samfunnskontakt.

Margrethe nyter gjerne konserter og kulturtilbud med venner og familie rundt seg. Hun trives godt med ski på beina, på skogstur med hunden og hun tar gjerne en dukkert i Mjøsa selv når isen har lagt seg.

ingrid@vilmer.no

Ingrid Kjøniksen

Aktivering og onboarding

Les mer

Ingrids hovedfokus i VilMer er «aktivering» som innebærer blant annet etablering og oppfølging av aktivitetsprofiler på vilmer.no. Hun er i kontakt med mange personer og aktører som bidrar eller kan tenke seg å bidra med positiv aktivitet på hjem og institusjoner, eller som gjerne bidrar med kurs, foredrag, opplevelser og innslag på sammenkomster og treff hos lag, foreninger og møteplasser.

Ingrid liker å reise både til varmere strøk og på fjellet. På fritiden finner man henne ofte ved kjøkkenbenken eller bak symaskinen, men også med løpeskoa på.

thea@vilmer.no

Thea Elise Andersen

Product manager

Les mer

Thea leder produktutviklingen i VilMer og jobber dermed mye med å utforske brukerbehov og finne nye løsninger som kan forbedre vilmer.no. Hun samarbeider tett med teamet som driver teknologiutvikling, og deltar aktivt i arbeid med testing for å gjøre løsningen best mulig for brukere av vilmer.no. Thea har en bachelor i Anvendt datateknologi og brenner for å lage IT-systemer som kan brukes av alle.

Thea reiser jevnlig for å oppleve og utforske andre kulturer og eksotiske reisemål. Ellers trives hun godt i skog og mark med sin firbeinte venn.

jon@vilmer.no

Jon Georg Berentsen

CTO

Les mer

Jon Georg leder teknologiutviklingen i VilMer. Han har bakgrunn fra flere store plattformprosjekter i Finn.no og Schibsted. Han har også mye erfaring med digitale forretningsmodeller fra NTB og fra Big data-selskapet Cxense. Jon Georg er utdannet innen IT- og systemutvikling fra Universitetet i Oslo.

Jon Georg er glad i å lese bøker, liker å tilegne seg ny kunnskap og finner et godt svar på det meste. Han er også aktiv fotballspiller i Old Boys.

caroline@vilmer.no

Caroline Rustadbakken Berntsen

Produktutvikler, digitale opplevelser

Les mer

Caroline jobber med research, innholdsproduksjon og kvalitetssikring av VilMers digitale opplevelser. Hun er også sentral i arbeidet å aktivere og følge opp bidragsytere i våre kundekommuner, det være seg enkeltpersoner, bedrifter, lag eller foreninger. Hun har bachelor i kreativ markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania og årsstudium i medievitenskap fra NTNU.

Caroline bruker mye av fritiden på fotballbana og treningssenteret. Hun brenner for fotografering, og hun synes det er spennende å reise til nye land og å utforske andre kulturer.

ragnhild@vilmer.no

Ragnhild Buaas

Leder for produkt- og prosessutvikling

Les mer

Ragnhild har lang erfaring som konsulent og prosjektleder, både fra e-læringsselskapet Mintra, fra EY Advisory i Trondheim og flere år som selvstendig konsulent. Hun er utdannet sivilingeniør fra Industriell økonomi ved NTNU i Trondheim.

Ragnhild tilbringer mye tid på håndballhallen som trener for familiens jenter, og hun trives også veldig godt på hytta på fjellet.

kristin@vilmer.no

Kristin Sveen

Barselpermisjon

Les mer

Kristin er utdannet hjelpepleier og har over 10 års erfaring fra eventbransjen. Kristin jobber hovedsakelig med "aktivering" i VilMer, og er i kontakt med mange personer og aktører i flere kommuner som gjerne bidrar med positive opplevelser.

Kristin bruker mye av fritiden sin ute i marka, i hagen eller sammen med familie og venner. Det blir ofte toppturer både sommer og vinter i Jotunheimen og Rondane, i tillegg til løpeturer i nærmiljøet.

nina@vilmer.no

Nina Solbakken

Produktutvikler, kundeopplevelse

Les mer

Nina jobber med produktutvikling med hovedfokus på kundeopplevelse og oppfølging av brukerne av VilMers tjenester. Hun trives best i dialog med brukere og kunder for å få innspill og kunnskap om brukernes behov og erfaringer, med mål om en best mulig opplevelse av vilmer.no. Hun jobber i tett samarbeid med drift og salg. Nina har en bachelor i medieproduksjon, og hun har bred erfaring fra arbeid med foreningsliv og kultur.

Nina er interessert i hage, interiør og kultur. Hun engasjerer seg i ulike aktiviteter i nærmiljøet, og driver gjerne med fotografering og videoproduksjon som hobby.

johanne@minmemoria.no

Johanne Viksaas

Gründer MinMemoria/barselpermisjon
marthe@minmemoria.no

Marthe Tverbakk Tjærandsen

Salgs- og kommunikasjonsansvarlig i MinMemoria
elise@minmemoria.no

Elise Tinnan Gjelseth

Daglig leder og produktansvarlig i MinMemoria

Har du lyst til å jobbe med oss?

VilMer er på utkikk etter flinke folk. Ta gjerne kontakt med Øystein Landgraff på oystein@vilmer.no om du også motiveres av å løse viktige samfunnsutfordringer og å jobbe med fremoverlent innovasjon.