VilMer-teamet

VilMer-teamet

Har du lyst til å jobbe med oss?

VilMer er på utkikk etter flinke folk. Ta gjerne kontakt med Øystein Landgraff om du også motiveres av å løse viktige samfunnsutfordringer og å jobbe med fremoverlent innovasjon.

Send e-post til oystein@vilmer.no >

Øystein Landgraff

oystein@vilmer.no
916 74 021
Daglig leder og gründer

Les mer

Øystein startet VilMer i 2016, og er daglig leder. Før VilMer jobbet han i mange år som strategirådgiver i PA Consulting Group i Norge. Han har også erfaring fra styrearbeid i en rekke selskap. Han har en MBA fra INSEAD, og er sivilingeniør i industriell økonomi ved NTNU.

Øystein Landgraff er opptatt av nærings- og samfunnsutvikling, og han er engasjert på mange fronter fra ski, løping og fotball - med eller uten barn - til DNT, friluftsliv og reiser.

Marthe Dyrud

marthe@vilmer.no
913 30 388
Leder for salg

Les mer

Marthe leder salgsteamet i VilMer, og jobber med salg av VilMers produkter til kommuner og institusjoner. Hun har over 15 års erfaring fra Atea, der hun bygde opp og ledet Ateas satsning på velferdsteknologi. Marthe har en master i business fra John Moores University og en bachelor i ingeniørfag fra HIOA.

Marthe er en familiekjær person som trives godt i selskap med venner. Hun liker best å holde seg i aktivitet og reiser gjerne til fjellet eller til nye spennende steder i inn- og utland.

Johanne Viksaas

johanne@vilmer.no
73 02 22 23
Salg, PR og gründer av MinMemoria

Les mer

Johanne jobber med salg av VilMers produkter til kommuner og institusjoner. Johanne er gründeren bak verktøyet MinMemoria, som ble en del av VilMer i 2020. Hun har bachelor i innovasjon og prosjektledelse fra Høyskolen i Østfold med spesialisering innen velferdsteknologi.

Marthe Tverbakk Tjærandsen

marthet@vilmer.no
73 02 22 21
Salg og faglig utvikling

Les mer

Marthe jobber med salg av VilMers produkter til kommuner og institusjoner. Marthe har betydelig kompetanse innen personsentrert omsorg med sin bakgrunn som ergorterapeut og fra arbeid med MinMemoria. Hun holder ofte foredrag om temaet. Hun har bachelor i ergoterapi fra Universitet i Tromsø

Nina Solbakken

nina@vilmer.no
Salg og produktutvikling

Les mer

Nina jobber med salg av VilMers produkter til kommuner og institusjoner. Hun er også involvert i arbeid med produktutvikling med hovedfokus på kundeopplevelse. Nina har en bachelor i medieproduksjon, og hun har bred erfaring fra arbeid med foreningsliv og kultur.

Nina er interessert i hage, interiør og kultur. Hun engasjerer seg i ulike aktiviteter i nærmiljøet, og driver gjerne med fotografering og videoproduksjon som hobby.

Anne Katrine Sveen Topp

anne.katrine@vilmer.no
945 06 100
Leder kundepleie og drift

Les mer

Anne Katrine har ansvar for kundepleie og drift på tvers av kommuner, og hun samarbeider med både kommuneledelse og helsepersonell for å sikre høy kundetilfredshet. Hun er utdannet innen økonomi og markedsføring fra BI, og har også flere år som leder i detaljhandelen, blant annet XXL og Living.

Anne Katrine er glad i fjell og hytteliv, men tilbringer også store deler av sommerhalvåret i båt på Mjøsa. Hun er glad i musikk og nyter kulturelle gleder sammen med venner.

Hanne Midtmoen

hanne@vilmer.no
Kundepleie og drift

Les mer

Hanne har ansvar for å følge opp VilMers produkter i en rekke kommuner. Hun samarbeider med helsepersonell om å sikre aktiv bruk og høy kundetilfredshet. Hun har bakgrunn som vernepleier og har jobbet 13 år i barnevernet og i rus- og psykiatriomsorgen, i tillegg til 10 år i boligbransjen.

Hanne er en reiselysten og sosial person som ser lyst på livet. Du finner henne gjerne på skattejakt på bruktbutikk, med en god bok eller på luftetur med bikkja i skogen.

Margrethe Nordby

margrethe@vilmer.no
Kundepleie og drift

Les mer

Margrethe har ansvar for å følge opp VilMers produkter i en rekke kommuner. Hun samarbeider med helsepersonell om å sikre aktiv bruk og høy kundetilfredshet. Hun jobber også med utvikling av løsninger for eldre hjemmeboende. Hun har tidligere hatt sentrale roller i Røde Kors på Innlandet, med ansvar for besøkstjenesten og kursing av frivillige. Margrethe har utdanning fra NMH/BI i informasjon og samfunnskontakt.

Margrethe nyter gjerne konserter og kulturtilbud med venner og familie rundt seg. Hun trives godt med ski på beina, på skogstur med hunden og hun tar gjerne en dukkert i Mjøsa selv når isen har lagt seg.

Anne Sveen

anne@vilmer.no
Kundepleie og drift

Les mer

Anne har ansvar for å følge opp VilMers produkter i en rekke kommuner. Hun samarbeider med helsepersonell om å sikre aktiv bruk og høy kundetilfredshet. Anne er utdannet barnevernspedagog med veilederkompetanse og har seks års erfaring fra barneverntjenestens førstelinje. Hun har jobbet innen detaljhandel de siste 20 åra i familiens generasjonsbedrift, de siste sju år som leder og eier.

Helene Marie S. Paalsrud

helene@vilmer.no
Digital marketing manager

Les mer

Helene Marie jobber med VilMers blogg, nyhetsbrev og kundeinformasjon. Hun jobber også med video- og innholdsproduksjon. Hun har en bachelor i journalistikk, og årsstudium i digital markedsføring.

Helene Marie liker godt å sparre både om kreative ideer og med boksesekken. Matlaging, brett- og TV-spill, en grønnere verden, kunst og sminke er blant interessene.

Ahmet Demirel

ahmet@vilmer.no
958 94 148
Chief Marketing Officer

Les mer

Ahmet leder markedsføringsteamet i VilMer, og har ansvaret for analytics, CRM og automatisering. Han har 6 års erfaring som Data Scientist, Head of Marketing, Head of Customer Lifecycle Management og Director of Digital, Customer & Analytics i Telenor før han begynte i VilMer. Han er utdannet innen strategisk markedsføring fra BI Norwegian Business School og University of Rochester.

Linn Gunhild Feyling

linn@vilmer.no
Digital marketing manager

Les mer

Linn jobber med blant annet web, kommunikasjon og sosiale medier. Hun er utdannet digital designer og brenner for funksjonelt og brukervennlig design.

Linn er en kreativ sjel som alltid har mange prosjekter på gang samtidig - design, tradisjonell kunst og hagearbeid. Hun er også veldig aktiv, enten på treningssenteret eller i skog og mark.

Caroline Rustadbakken Berntsen

caroline@vilmer.no
Digital marketing manager

Les mer

Caroline jobber med research, innholdsproduksjon og kvalitetssikring av VilMers digitale opplevelser. Hun har bachelor i kreativ markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania og årsstudium i medievitenskap fra NTNU.

Caroline bruker mye av fritiden på fotballbana og treningssenteret. Hun brenner for fotografering, og hun synes det er spennende å reise til nye land og å utforske andre kulturer.

Ragnhild Buaas

ragnhild@vilmer.no
918 23 467
Leder for produkt- og prosessutvikling

Les mer

Ragnhild leder produkt- og prosessutviklingsteamet i VilMer. Hun har bakgrunn fra både oppstartsbedrifter og store konsulenthus. Hun er sivilingeniør fra Industriell økonomi ved NTNU i Trondheim.

Ragnhild tilbringer mye tid på håndballhallen som trener for familiens jenter, og hun trives også veldig godt på hytta på fjellet.

Jon Georg Berentsen

jon@vilmer.no
976 99 201
CTO

Les mer

Jon Georg leder teknologiutviklingen i VilMer. Han har bakgrunn fra flere store plattformprosjekter i Finn.no og Schibsted. Han er utdannet innen IT- og systemutvikling fra Universitetet i Oslo.

Jon Georg er glad i å lese bøker, liker å tilegne seg ny kunnskap og finner et godt svar på det meste. Han er også aktiv fotballspiller i Old Boys.

Thea Elise Andersen

thea@vilmer.no
Product manager VilMer Opplevelser og vilmer.no

Les mer

Thea er product manager for VilMer Opplevelser, og leder utviklingen i tett samarbeid med andre i VilMer, og med kunder og utviklere. I tillegg har hun overordnet ansvar for vilmer.no-plattformen. Thea har en bachelor i anvendt datateknologi og brenner for å lage IT-systemer som kan brukes av alle.

Thea reiser jevnlig for å oppleve og utforske andre kulturer og eksotiske reisemål. Ellers trives hun godt i skog og mark med sin firbeinte venn.

Elise Tinnan Gjeldseth

elise@vilmer.no
Product manager MinMemoria og Triggo

Les mer

Elise er product manager for MinMemoria og Triggo, og leder utviklingen i tett samarbeid med andre i VilMer, og med kunder og utviklere. Hun har utviklet MinMemoria som produkt og selskap siden 2015. Hun har en bachelor i innovasjon og prosjektledelse med hovedoppgave om bærekraftig konsept- og produktutvikling.

Vegar Samestad Hansen

vegar@vilmer.no
980 51 718
Product manager VR og Televindu

Les mer

Vegar er product manager for Televindu/Digitale opplevelser og for VilMer VR, og leder utviklingen i tett samarbeid med andre i VilMer, og med kunder og utviklere. Vegar er medgründer i Televindu og Onboardr ApS. Han har svennebrev i fotograffaget og har tidligere jobbet som medieprodusent.

Ingrid Kjøniksen

ingrid@vilmer.no
Rekruttering av tilbydere

Les mer

Ingrid jobber med rekruttering og oppfølging av tilbydere til VilMer Opplevelser, i tett samarbeid med våre kunder/kommuner. Hun er utdannet barnehagelærer og reiselivskoordinator.

Ingrid liker å reise både til varmere strøk og på fjellet. På fritiden finner man henne ofte ved kjøkkenbenken eller bak symaskinen, men også med løpeskoa på.

Kristin Sveen

kristin@vilmer.no
Rekruttering av tilbydere

Les mer

Kristin jobber med rekruttering og oppfølging av tilbydere til VilMer Opplevelser, i tett samarbeid med kunder/kommuner. Hun er utdannet hjelpepleier og har over 10 års erfaring fra eventbransjen.

Kristin bruker mye av fritiden sin ute i marka, i hagen eller sammen med familie og venner. Det blir ofte toppturer både sommer og vinter i Jotunheimen og Rondane, i tillegg til løpeturer i nærmiljøet.

Herman Jørstad

herman@vilmer.no
Product manager

Les mer

Herman er produktutvikler for Triggo og jobber med utvikling i tett samarbeid med kundene og brukerne. Herman studerer digital forretningsutvikling ved NTNU i Trondheim, et tverrfaglig studium innenfor økonomi, markedsføring, entreprenørskap og endringsledelse. Han skriver bacheloroppgaven sin våren 2022.

Harald Odde

Styreleder og medgründer

Les mer

Harald Odde er medgründer i VilMer, og er en engasjert og aktiv styreleder som har bred erfaring med etablering av helse- og velferdstilbud i en rekke kommuner. Han har tidligere bygget virksomheter med suksess, blant annet oppfølgingsenheten Frisk. Han står bak Friskstiftelsen, et spesialtilbud innen psykisk helsevern. Harald er utdannet fysioterapeut.

Harald Odde er interessert i samfunnsutvikling, folkehelsespørsmål og sosialt entreprenørskap. Han trives med ski og joggesko på bena, gjerne på Sjusjøen og i Trysil.