Mitt Roslagen: Burgerfest for beboerne på Stora Rospiggen

Facebook-ikon
Del med venner og familie

Nylig fikk de eldre ved Norlandia Stora Rospiggen äldreboende i Norrtälje en minneverdig dag, da Ed’s Burgers inviterte dem på en skikkelig burgerfest. Dette initiativet er en del av Norlandia Äldreomsorgs nye samarbeid med VilMer, som jobber for å skape gode øyeblikk for eldre blant annet gjennom aktiviteter med frivillige.

Vartet opp med gode øyeblikk

Ed’s Burgers, som er en av de første som meldte seg som frivillige gjennom VilMer i Norrtälje, sørget for at de eldre fikk sitte ved de beste bordene, og stemningen var på topp. Det ble både latter og gode samtaler mens maten ble servert, og både beboere og ansatte var storfornøyde med besøket.

En av beboerne ved Stora Rospiggen,Tore Karnsäter, var begeistret.

— Vi hadde det så hyggelig! Dette må vi gjøre igjen, forteller han.

Nicolas Riquelme, undersköterska ved Stora Rospiggen, var også svært fornøyd med arrangementet og understrekte at de eldre hadde gledet seg til dagen.  

— Dette er noe de kommer til å leve lenge på, sa han.

Tidlig ute

Fethi Tumturk, som driver Ed’s Burgers, sa ja med en gang han ble spurt om de ville bli frivillig bedrift gjennom VilMer.

— De eldre har bygget opp samfunnet vårt, og det minste jeg kan gjøre er å by på en gastronomisk opplevelse i et litt annerledes lunsjmiljø enn det de kanskje vanligvis er vant til, sier Fethi Tumturk.

VilMer og Norlandia Äldreomsorg ser etter flere frivillige som vil bidra til å skape slike minnerike dager for de eldre. Hvis du har lyst til å gjøre en forskjell, kan du lese mer og melde deg som frivillig her.

En fornøyd gjeng fra Stora Rospiggen utenfor Ed's Burgers.