Bidra med gode opplevelser ut fra tid, lyst og interesser

- i hjem, på institusjoner og møteplasser

Les mer om VilMer for:

Flere gode øyeblikk i din kommune

VilMer er en digital plattform som forenkler koblingen mellom behov og ressurser. Vi samarbeider nært med frivilligheten, kommunen og lokalsamfunnet. VilMer skaper flere gode opplevelser for beboere og brukere på sykehjem og helsehus, bofellesskap og omsorgsboliger, dagtilbud og aktivitetssentre - og for hjemmeboende

VilMer for kommuner

Nyhet!
Vi tilbyr nå digitale opplevelser

VilMer tilbyr nå også en flora av digitale opplevelser på vilmer.no. Beboere i hjem og på institusjoner kan delta på virtuell tur opp Besseggen, se gamle filmer fra historielaget og avtale lesestund på video med en frivillig i lokalmiljøet. Sammen med Making View satser vi også mer på gode VR-opplevelser - slik at flere beboere kan besøke Wien og rusle rundt i dyrehagen.

Les mer

Aktiviteter og opplevelser

Digitalt innhold

Utforsk og avtal aktivitet

Bidra ut fra tid, lyst og interesser

Dyrebesøk, lesestund, sang, elsykkeltur, kafébesøk... Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva du kan bidra med, når det passer for deg.

Bidra med aktivitet

Skap gode øyeblikk for beboere og brukere

På vilmer.no er det enkelt å avtale aktivitet for grupper og enkeltpersoner når det passer for dere. Opplev mer tilfredse brukere, avlastning i hverdagen og ha det morsomt på jobb.

VilMer for ansatte