VilMer-portrett: Frivillighet med Godt brød Thereses gate

Facebook-ikon
Del med venner og familie

Når vi kommer inn dørene på Godt brød, blir vi møtt med flere store smil. Den engasjerte gjengen i Thereses gate har bidratt med å gi overskuddsbakst gjennom VilMer Opplevelser siden mars 2021. De synes det er fint å kunne bidra i lokalsamfunnet.

— Vi ønsker å bidra i lokalsamfunnet ved å dele overskuddsbakst med små og store organisasjoner som kan få nytte av det. Vi ønsker å være en bidragsyter, og synes det er fint at økologisk håndverksbakst, som vi er stolte av, kan glede andre, forteller en av de ansatte på Godt brød.

Ansatt på Godt brød fyller disken med fersk bakst.

Mange gode tilbakemeldinger

Godt brød har flere ganger bidratt med overskuddsbakst som boller, brød og påsmurte rundstykker. De forteller at det er hyggelig at bidragene blir tatt godt imot av både beboere og ansatte.

—  Det er alltid hyggelig å få tilbakemeldinger fra takknemlig og fornøyde mennesker. Vi synes det er fint å vite at alt som lages av våre flinke bakere gleder andre, forteller en av de ansatte på Godt brød.

De ansatte på Godt brød synes det er givende å kunne glede beboere på sykehjem, og oppfordrer flere til å melde seg som frivillige gjennom VilMer Opplevelser.

—  Å være frivillig er enkelt, og dersom man har mulighet til dette bør det absolutt vurderes. Vi synes det er fint å vite at det er noen som setter pris på det vi har å dele.

-

Se noen av de gode øyeblikkene med Godt brød Thereses gate

Beboer på Sofienberghjemmet koser seg med deilig overskuddsbakst fra Godt brød Thereses gate.

"Post 6-gjengen fra Sofienberghjemmet har vært så heldig å få nydelig bakst fra Godt Brød - det smakte nydelig. Tusen takk", skriver ansatt Katrine Misje Jenssen i Facebook-gruppen VilMer Oslo Indre by.

Ansatte gleder seg over overskuddsbakst de har fått fra Godt brød Thereses gate.

"Godt brød har gledet post 5 med mye godt i kveld. Brød, boller og smørbrød. Gleden var så stor at vi delte med post 4. Hjertelig takk fra oss alle", skriver ansatt Hilda Ruiz i Facebook-gruppen VilMer Oslo Indre by.

Beboer på Sofienberghjemmet koser seg med deilig overskuddsbakst fra Godt brød Thereses gate.

"I kveld har vi på post 6 vært så heldig å få deilig bakst fra Godt Brød på Bislett - dette ble kveldsmaten", skriver ansatt Katrine Misje Jenssen i Facebook-gruppen VilMer Oslo Indre by.

Blide og engasjerte ansatte jobber hver dag for at kundene skal få fersk bakst.