Nytt i MinMemoria: Fellesmeldinger og varslinger i appen

Facebook-ikon
Del med venner og familie

Nå er det mye enklere å oppdatere pårørende hyppig med alle de fine aktivitetene og stundene dere skaper på avdelingen. Vi lanserer fellesmeldinger i gjesteboka. Det betyr at du kan sende samme melding til alle eller flere MinMemoria-profiler samtidig. Gjesteboka fungerer ellers som før, men er nå i en ny og forbedret utgave.

Slik fungerer det

Steg 1: Gå til oversikten over MinMemoria-profilene og klikk på “Felles gjestebokinnlegg”

Steg 2: Skriv melding og last eventuelt opp bilder eller video.

Steg 3: Velg hvem du ønsker skal motta gjestebokinnlegget.

Steg 4: Du får en bekreftelse når gjestebokinnlegget er publisert på profilene.

skjermbilder med steg til steg om hvordan man sender fellesmelding
Slik sender helsepersonell fellesmeldinger i MinMemoria.

Få en raskt oversikt over den nyeste aktiviteten

Nå kan du se hvilke profiler som har nye innlegg i gjesteboka, slik at du ikke lenger behøver å kikke inn i hver enkelt profil for å se etter nye innlegg. Alle nye innlegg vil også være markert med rosa bakgrunn til det har blitt sett, og du kan se hvem som har sett innlegget.

Slik ser varslingene ut i appen når det er ny aktivitet i gjesteboka.

Tidspunkt for varslinger

Som helsepersonell vil dere motta én varsling per dag om nye meldinger i gjesteboka. Denne får dere tilsendt kl.10.00 hver dag det har skjedd noe nytt. Så nå kan dere legge inn en fast oppgave i arbeidsplanen om å sjekke om pårørende har sendt dere en hilsen i gjesteboka.

 

For å motta varslinger til riktig tid, er det viktig at du velger “rolle” neste gang du logger inn. Det gjør du ved å trykke på “pop up”-linjen som skal dukke opp øverst på skjermen din, inne på MinMemoria.

 

NB! Hvis dere deler bilder av beboerne i felles gjestebokinnlegg, må dere ha samtykke til dette. Et tips er å vise frem bilder av helgefrokosten, andakten og andre aktiviteter som ikke viser ansikter.

Nye oppdateringer i MinMemoria, som vi vet mange har ønsket seg.