Inspirerende bidrag fra Ringsaker Elektro

Facebook-ikon
Del med venner og familie

Daglig leder ved Ringsaker Elektro, Tore Botten, kontaktet VilMer før jul med et ønske om å bidra.  

— I bedriften har vi hatt tradisjon for å besøke faste kunder og samarbeidspartnere med en liten julegave, forteller han innledningsvis.

Dette lot seg ikke gjøre av smittevernhensyn julen 2020.  

— Derfor ønsket vi heller å bruke julegavebudsjettet på et godt formål, som kunne bety noe positivt for andre i lokalsamfunnet, forklarer han.  

En gave som varmer til Brøttum sykehjem

Julegaven gikk til Brøttum sykehjem, som fikk levering og montering av terrassevarmere, som beboerne hadde ønsket seg.  

— Gaven er veldig relevant i tiden vi er inne i, nettopp fordi pandemien begrenser mulighetene til besøk og aktiviteter på sykehjemmene. Det er fint for både beboere, ansatte og pårørende å kunne benytte seg av møteplasser utendørs større deler av året. Dette er bokstavelig talt en gave som varmer, forteller Botten fornøyd.

Det er ingen tvil om at gaven har falt i smak.

— Vi har fått veldig positiv respons fra Brøttum sykehjem og fra mange andre, blant annet samarbeidspartnere, som synes dette var en fin gave. Mange har også gitt oss en «tommel opp» i sosiale medier, sier han.  

Ringsaker Elektro bidro til at Brøttum sykehjem fikk levering og montering av terrassevarmere, som beboerne hadde ønsket seg.  

VilMer gjør det enkelt å bidra

Botten mener at VilMer er en veldig god plattform for å bidra med positiv aktivitet i lokalsamfunnet. Han tror de fleste har noe de kan bidra med.

— Absolutt! Det er så mye forskjellig man kan bidra med, og jeg tror at de aller fleste bedrifter kan finne en måte å bidra på, sier han.  

VilMer kan også være behjelpelig, diskutere muligheter og komme med forslag ut fra hva bedrifter i samme bransje bidrar med i andre kommuner.

VilMers motto er “bidra ut fra tid, lyst og interesser”. Det er flott å bidra selv om det er en eller to ganger i året. Mange bedrifter legger ut aktivitetsprofiler på vilmer.no. Slik kan de få henvendelser fra sykehjem og institusjoner om å bidra med aktivitet ut fra tilgjengeligheten de har oppgitt i profilen.  

Betydningsfullt for både mottaker og giver

En ting er sikkert, å bidra med noe positivt i lokalsamfunnet gir en god følelse som fort kan friste til gjentakelse.

— Vi er veldig godt fornøyde med prosessen, og det betyr mye for våre ansatte at julegaven gikk til et godt formål. Ekstra moro er det at gaven er så relevant for det vi driver med og er gode på. Vi tenker at dette er noe vi vil gjøre igjen, forteller elektro-lederen.

Se fem tips til aktiviteter og tjenester bedrifter kan bidra med, og les om hvordan Bakeriet i Brumunddal og Pizzabakeren synes det er å bidra med frivillighet gjennom VilMer.

Finn mer om VilMer for bedrifter her.

Inspirerende bidrag fra Ringsaker Elektro
Inspirerende bidrag fra Ringsaker Elektro
Inspirerende bidrag fra Ringsaker Elektro
Inspirerende bidrag fra Ringsaker Elektro
Inspirerende bidrag fra Ringsaker Elektro
Inspirerende bidrag fra Ringsaker Elektro