VårtOslo: — Jeg liker å glede andre, det er viktig for meg

Facebook-ikon
Del med venner og familie

— Jeg er fra Tyrkia og har lært fra jeg var liten å respektere gamle og syke. Blomster gir glede. Å få folk til å smile er vår plikt. Det er et formål som har vært med meg siden jeg startet opp, forteller Ortac til avisa VårtOslo.  

Den lokale blomsterbutikken Kiellandsblomster meldte seg som frivillig gjennom VilMer Opplevelser i Oslo i fjor, og har siden i vår bidratt med fargerike blomsterbuketter hver mandag til LHL Sofienberghjemmet. De har også bidratt med blomstrende gaver til St. Hanshaugen omsorgssenter.

Vi i VilMer synes det er stas at Suleyman får anerkjennelse i lokalavisa for det han og forretningen bidrar med.

voksen og eldre dame smiler bak en rekke blomster
Kiellands blomster gleder med blomster på Sofienberghjemmet.
VårtOslo: — Jeg liker å glede andre, det er viktig for meg
VårtOslo: — Jeg liker å glede andre, det er viktig for meg
VårtOslo: — Jeg liker å glede andre, det er viktig for meg
VårtOslo: — Jeg liker å glede andre, det er viktig for meg
VårtOslo: — Jeg liker å glede andre, det er viktig for meg
VårtOslo: — Jeg liker å glede andre, det er viktig for meg