OA: Katrine (21) vil mer: - Jeg er en helt vanlig jente

Facebook-ikon
Del med venner og familie

- Jeg vil gjerne være med å glede de eldre og andre. Kanskje noen som er litt ensomme, sier hun i artikkelen. Hun ble tipset om VilMer av ergoterapeuten sin, og det tenkte hun med engang at hun hadde lyst til. Vi er svært glade for at hun ønsker å bidra gjennom vilmer.no.

OA: Katrine (21) vil mer: - Jeg er en helt vanlig jente
OA: Katrine (21) vil mer: - Jeg er en helt vanlig jente
OA: Katrine (21) vil mer: - Jeg er en helt vanlig jente
OA: Katrine (21) vil mer: - Jeg er en helt vanlig jente
OA: Katrine (21) vil mer: - Jeg er en helt vanlig jente
OA: Katrine (21) vil mer: - Jeg er en helt vanlig jente
Foto: Per Skjønberg. Avisartikkel i Oppland Arbeiderblad skrevet av Per Skjønberg.
Foto: Per Skjønberg. Avisartikkel i Oppland Arbeiderblad skrevet av Per Skjønberg.