God interesse for VilMers webinar om digital nærhet arrangert av HelseINN

Facebook-ikon
Del med venner og familie

I den 8. episoden av webinarserien "Digital nærhet" fikk daglig leder i VilMer, Øystein Landgraff, og salgsansvarlig Marthe Dyrud, gleden av å fortelle om VilMer under overskriften “Teknologi for økt aktivitet og sosialisering”. Marthe og Øystein presenterte VilMers digitale plattform for å koble de som vil oppleve med de som vil bidra med positiv aktivitet ut fra tid, lyst og interesser. I tilknytning til korona-situasjonen ga de også en grundig innføring i VilMers nye satsning på digitalt innhold for å gi beboere og brukere på sykehjem og institusjoner enkel tilgang til en flora av digitale opplevelser.  

Skjermdump fra videosamtale mellom tre personer
Skjermdump fra webinaret med VilMer og HelseINN.

Digitalisering kan være sosialt  

HelseINN har siden starten av april, sammen med aktuelle aktører, invitert til en serie webinarer relatert til “Digital nærhet”. Det første webinaret omhandlet “Avstandsoppfølging + COVID-19". Videre har blant annet “digital dialog med innbyggerne” og “anskaffelse av velferdsteknologi” blitt diskutert.  

HelseINN er et nettverk som bidrar til å utvikle bærekraftige helsetjenester og bedre folkehelse. Gjennom møteplasser og arenaer kan næringsliv, akademia, offentlige aktører og frivillige organisasjoner finne samarbeidspartnere til blant annet prosjekter på tvers av fagområder.

Interesse rundt VilMer som løsning  

Det var rundt 50 påmeldte på webinaret, og VilMer har fått mange hyggelige tilbakemeldinger i etterkant av presentasjonen. Dette har absolutt gitt oss mersmak for denne type webinarer. Du kan se hele webinaret om “teknologi for økt aktivitet og sosialisering” med VilMer på HelseINNs YouTube-kanal.