OA: Anne Sveen (49) — Har funnet meg ny jobb som gir meg ordentlig hjertebank

Facebook-ikon
Del med venner og familie

I gårsdagens Oppland Arbeiderblad får avisens lesere en særdeles fin introduksjon av VilMer, de fine øyeblikkene frivillige har bidratt med og ikke minst vår dyktige kollega Anne Sveen. Mange av leserne på Gjøvik og Lena-området kjenner nok til Anne fra før, da hun er ei svært omgjengelig og sosial dame, som blant annet har drevet butikken Skostua i mange år.  

Engasjert i lokalsamfunnet

Det er ingen tvil om at Anne engasjerer seg for jobben hun nå gjør. Til avisen forteller hun at hun brukte fjoråret på finne ut av hva hun ønsker å bruke arbeidstiden sin til framover. Da en kjenning tipset henne om en ledig stilling i VilMer, ble det full klaff, og hun jobber nå blant annet med å rekruttere frivillige i Gjøvik og Søndre Land.

— Jeg har funnet meg ny jobb som gir meg ordentlig hjertebank, forteller Anne til OA.  

Kom i kontakt med Anne

Ønsker du å bidra med noe positivt for andre i Gjøvik eller Søndre Land, kan du ta kontakt med Anne ved å fylle inn innmeldingsskjema eller legg igjen ditt telefonnummer. Sammen kommer dere fram til en bidragsprofil som passer for deg – enten du vil bidra med sosialt samvær, matgleder, underholdning, utflukter eller noe helt annet.  

Anne Sveen forteller Oppland Arbeiderblad at hun trives godt i sin nye jobb hos VilMer.