VilMer og den digitale hverdagen

Facebook-ikon
Del med venner og familie

VilMer ønsker å tilby spennende aktiviteter og kurs som gir mulighet for at mennesker i regionen får nødvendige kunnskaper og inspirasjon slik at de kan beherske forskjellige verktøy og tjenester som de ønsker å bruke.  

Den nye digitale hverdagen gir mulighet for mer frihet og selvstendighet, og bedre mulighet til å styre egen tid. Undersøkelser viser at når vi først har valgt å ta verktøyene i bruk, ønsker vi oss ikke tilbake til de analoge tjenestene.Myndighetene, bankene og andre aktører vektlegger digitalisering av tjenester for å forenkle, effektivisere og forbedre. Dette krever imidlertid en grunnleggende digital kompetanse hos innbyggerne. Samtidig utvikles det i et økende tempo løsninger, apper og duppeditter som skal forenkle hverdagen vår. Det er fort gjort å gå seg vill i alle mulighetene og gi litt opp på den digitale veien.

Den digitale hverdagen og mulighetene som ligger der, er uansett noe vi må forholde oss til. Derfor tilbyr VilMer nå i starten flere kurs og opplegg rundt teknologiske verktøy og tjenester. Vi starter med Telenor med påfølgende oppfølgingskurs for både nybegynnere og deg som har en del kjennskap til temaet. Samtidig holder vi flere engasjerende kurs som gir nyttig kunnskap også innen digitale muligheter. Eksempelvis med Ringsaker Blad og med Japan Foto/Ricardo Foto. Vi har troen på at morsomme og interessante opplegg som spiller på interesser og den virkelige hverdagen vår, vil fenge mange.