Få en komplett opplevelse med Yetitablet – nå i VilMer nettbutikk

Facebook-ikon
Del med venner og familie

Yetitablet er et kjempestort nettbrett som er enkelt å bruke for eldre og personer med nedsatt funksjonsevne. Nettbrettet kommer med Android operativsystem og YetiCare, som er en serie spesialtilpassede apper for utallige bruksområder i omsorgssektoren. I tillegg kan du enkelt laste ned spill- og underholdningsapper med GooglePlay.

― Vi erfarer at flere av våre samarbeidende kommuner og omsorgsinstitusjoner ønsker seg Yetitablets, sier Øystein Landgraff, daglig leder i VilMer.  

― Helsepersonell er svært fornøyd med brukervennligheten, og vi ser at Yetitablets kan muliggjøre flere gode øyeblikk for mange beboere. Ikke minst fungerer flere av VilMers løsninger godt på Yetitablets, for eksempel når en gruppe beboere bruker Televindu og digitale aktiviteter i dagligstua, fremhever Landgraff.  

Jente og eldre dame spiller på Yetitablet sammeen
Yetitablet er et ypperlig verktøy for generasjonsmøter.

Både nyttig og moro

Nettbrettet kommer i 55’’ og 65’’, noe som gjør det lett å se og lese det som vises på skjermen. Det brukervennlige designet gir en positiv følelse av uavhengighet og mestring, og spill- og underholdningsapper stimulerer til aktivitet. Den store skjermen gir mulighet for både selvstendig bruk og sosiale fellesaktiviteter. Dette gjør det givende å trene motoriske ferdigheter og minne- og oppfatningsevnen.

Med et bredt spekter av aktiviteter som blant annet spørrespill, musikkquiz, reisevideoer og fotoarkiver, øker trivselen og de gode samtalene kommer lettere.

Det er rett og slett en komplett opplevelse for eldre.

eldre mann bruker gåstokk for å klikke på Yetitablet-skjermen. To eldre damer ser på
Det finnes mange muligheter for å skape gode gruppeaktiviteter med Yetitablet.

For mer enn eldreomsorgen

Yetitablet ble utviklet i Finland av paret Maria and Jarkko Jokelainen, som er foreldre til tre barn med autisme. De jobbet i årevis for å hjelpe barna sine med å lære og kommunisere med omverden. Paret la merke til hvordan barnas evne til å lære, fokusere og kommunisere ble bedre når de brukte det store nettbrettet. Yetitablet brukes nå av helsevesen, utdanning, bygg og anlegg og næringsliv.  

Yetitablet er et kjempestort nettbrett som er enkelt å bruke for eldre og personer med nedsatt funksjonsevne.