Flere nye oppdateringer i VilMer Opplevelser

Facebook-ikon
Del med venner og familie

Det er først og fremst ansatte i omsorgstjenesten som vil merke den største effekten av oppdateringene i VilMer Opplevelser, men også frivillige vil se og oppleve endringene. Selve funksjonaliteten i løsningen fungerer som før. Men det er lagt til flere nye funksjoner som gjør det enklere for helsepersonell å sende henvendelser og avtale aktiviteter med frivillige.  

For å komme direkte til plattformen, bruker du nå opplevelser.vilmer.no, men du finner fortsatt fram til siden via vilmer.no.

— Denne oppgraderingen inkluderer nye funksjoner som har vært etterspurt av mange. Jeg håper dette vil bidra til enda flere gode øyeblikk ute på omsorgsinstitusjoner, sier Thea Elise Andersen, produktsjef for VilMer Opplevelser.

sykepleier og eldre mann ser på mobil sammen

Dette er nytt i VilMer Opplevelser:

Utforsk frivillige basert på tidspunkt

Nå kan du som skal utforske og avtale aktiviteter filtrere på ulike tidsvindu hvor aktiviteten er tilgjengelig.  

Vår nye løsning gir deg som kunde mulighet til å først velge dag, deretter det tidspunktet som passer best. Du kan nå velge mellom fire tidsvinduer: ukedager, helg, dagtid og kveldstid.  

For eksempel: Ønsker dere aktivitet en onsdag formiddag, kan dere velge dagtid og ukedager i filtret. Da vil kun de som har mulighet på dagtid i ukedager dukke opp på siden.  

filtervalg for tid

Tilgjengelighet

Aktivitetsprofilene til de frivillige viser nå “tilgjengelighet”. Tilgjengeligheten er kun en indikasjon på om den frivillige har muligheten til å bidra. Det er tre grader av tilgjengelighet.

“Ledig” betyr at den frivillige mest sannsynlig er tilgjengelig, og du kan sende melding for å avtale.

“Stor pågang” betyr at den frivillige har andre oppdrag på gang, og kanskje ikke har mulighet. Du kan sende melding for å avtale lenger frem i tid, eller prøve igjen senere.  

“Ikke ledig” betyr at aktiviteten ikke er tilgjengelig for øyeblikket. Det kan være fordi den er utenfor sesong, eller fordi den frivillige har en pause. Du kan prøve igjen senere.  

aktivitetsprofil der tilgjengeligheter ringet rundt

Språk

Nå kan du se hvilke språk som den frivillige behersker i tillegg til norsk. Dette er svært relevant for beboere og brukere som snakker et annet språk.

aktivitetsprofil der språk er ringet rundt

Betalt opplevelse

Hvis aktiviteten har symbolet «Betalt opplevelse», betyr det at den frivillige tar betalt for aktiviteten, enten i form av kjøregodtgjørelse eller annen symbolsk kompensasjon.  

skjermbilde av to profiler, "betalt opplevelse" er ringet rundt

Inne på profilen vil betalingen være spesifisert:

prisforklaring

Aktivitetsprofil

Aktivitetsprofilene har fått oppdatert utseende. Her finner du den samme informasjonen som før om den frivillige og aktiviteten(e) de tilbyr. I tillegg har vi lagt inn en seksjon hvor du kan se aktivitetsglimt fra de gode øyeblikkene den frivillige har bidratt med.

Innboks:

Innboksen har fått et oppdatert utsende, og vi har gjort det enklere å navigere mellom forskjellige dialoger.  

bærbar PC viser innboksen på vilmer.no

Utseende:

I tillegg har løsningen fått et oppgradert design og ny logo - som passer inn med resten av VilMer sine løsninger.

Flere nye oppdateringer i vente

Andersen forteller at fokuset har vært på å gjøre VilMer Opplevelser raskere og enklere i bruk. Samtidig har det vært et poeng at dagens brukere skal kjenne seg igjen.  

— Endringene vil gjøre det lettere for ansatte i omsorgstjenesten å finne frivillige som passer godt til sin avdeling, sier hun og fortsetter:

— I tillegg har en stor del av jobben bestått i å oppgradere tekniske løsninger som er usynlige for de som bruker løsningen, men som er viktig for å ruste den for fremtiden, sier hun.  

Dette er bare starten på flere oppdateringer som kommer utover våren, så følg med.

Flere nye oppdateringer i VilMer Opplevelser.