MinMemoria har fått et ansiktsløft - dette er nytt

Facebook-ikon
Del med venner og familie

OBS! Delere av informasjonen i denne artikkelen er utdatert. MinMemoria benyttes nå gjennom nettleser i stedet for app.

Enten du er en erfaren MinMemoria-bruker, nybegynner eller sitter på gjerdet og vurderer MinMemoria, tror vi du vil sette stor pris på oppdateringene.

Vi mener MinMemoria er grunnmuren for enhver omsorgsinstitusjon som prioriteter personsentrert omsorg. Derfor er det viktig for oss at brukeropplevelsen, både for helsepersonell, pårørende og beboere, er god som gull.  

Nytt design

MinMemoria-appen har fått en velfortjent “bli-ny-dag", og har blitt smykket med ny logo og spreke farger. Oppsettet er likt som før, så du trenger ikke å lete lenge for å finne igjen noe. Men systemet bak appen er bygget opp igjen fra scratch, slik at appen fungerer raskere, mer stabilt og sømløst for deg som bruker.

MinMemoria-appen har fått et nytt, friskt utseende.

Gjestebok – bedre dialog med pårørende

Meldingsveggen i MinMemoria er en populær funksjon for både ansatte og pårørende. Nå er den døpt om til “Gjestebok” og får en rekke etterspurte oppgraderinger og nye funksjoner:

  • Mulighet for å svare på og like innlegg i gjesteboka.
  • Legge ved flere bilder.
  • Legge ved video.
  • Og selvfølgelig varsling på enheten når man mottar en ny hilsen (krever at du er innlogget).
Send flere bilder og svar på innlegg i gjesteboka.

Enkelt å invitere pårørende og ansatte til profilen

Nå har det blitt enda enklere å invitere flere pårørende til å bidra til en beboers profil. Det er bare å fylle inn navn og telefonnummer til vedkommende, så får de en invitasjon på SMS. Derfra kan de enkelt opprette en egen bruker.  

Enklere å invitere pårørende og ansatte til å få tilgang.

Ny og enklere innlogging for alle brukere

Det kan være vanskelig å huske alle passordene man trenger for ulike kontoer. Derfor kan du nå logge inn på MinMemoria med engangskode på telefonen. Send oss telefonnummeret ditt, så legger vi det til på brukerkontoen din. Da vil du kunne logge inn med mobilnummeret ditt og en kode som vi sender på SMS.  

Ny og enklere innlogging.

Send oss gjerne tilbakemeldinger

Vi gleder oss til å tilby en bedre, mer stabil og oppgradert versjon av MinMemoria. Ta kontakt hvis du lurer på noe eller har kommentarer til appen.  

MinMemoria har fått en rekke oppgraderinger som vil gi en bedre brukeropplevelse.