Verdifull feiring av frivilligheten

Facebook-ikon
Del med venner og familie

Barrierer for deltakelse, sosiale forskjeller, utenforskap og betydningen av lokalt folkehelsearbeid, var noen av temaene som ble diskutert under “Feiring av frivilligheten”. En festdag fylt med verdifulle erfaringer, arrangert av HelseInn, Voksenopplæringsforbundet Innlandet, Innlandet musikkråd og Innlandet idrettskrets.

Givende program

Lokalene var fylt opp med stands fra flere aktører, som blant annet VilMer, Frivilligsentralen, DNT og mange flere. Dette skapte god samtale før det ble åpnet for både inspirerende og rørende foredrag fra scenen.  

Deltok på paneldebatt

Vår egen Øystein Landgraff, daglig leder i VilMer, var blant de utvalgte som ble invitert til å delta på paneldebatt under festen. Sammen med Even Aleksander Hagen, Kjærsti Gangsø, Einar Busterud og Tonje Sagstuen diskuterte de spørsmål som “Hva er de største utfordringene for frivilligheten i Innlandet?” og "Hvordan kan kommunen og fylkeskommunen legge til rette for frivillig arbeid?” Det ble en spennende utveksling full av forventning til hva frivilligheten har å by på.